Regimentului Residence – Condiții de lux într-o atmosferă de poveste

 

Aflat într-una dintre cele mai exclusiviste zone din Nordul capitalei, Regimentului Residence este amplasat într-o locație de vis, la doar câteva minute de Pădurea Băneasa, dar și de lacul Băneasa, locație în care orice persoană îndrăgostită de natură se va simți acasă.

Într-un oraș tot mai dominat de poluare și zgomot infernal, liniștea și aerul curat au devenit un privilegiu. Dar și o necesitate pentru cei care sunt în căutare de... evadare! Liniștea și buna dispoziția sunt garantate în compania vecinilor aflați în număr mic, dar extrem de prietenoși.

Imobilul nostru este unul extrem de cochet și pune la dispoziție 6 apartamente ideal poziționate și aranjate, extrem de confortabile, spațioase și luminoase. Situat pe Drumul Regimentului, la doar câțiva pași de Pădurea Băneasa, blocul nostru dispune de lift, iar fiecare apartament vine la pachet cu loc de parcare. Și pentru că știm cât de important este confortul dumneavoastră, finisajele fiecărui apartament vor fi de lux și la cele mai înalte standarde.

 

Termen de livrare: Februarie 2019.

Program:
Luni – Vineri
10:00 – 18:00

Sambata
   Vizionările se efectuează numai pe bază de programare prealabilă