Apartament 3 Camere - 3A

0 unitati disponibile | 1 unitati total
Vândut
  • Suprafață Totală: 102 mp
  • Suprafață Utilă: 85,5 mp
  • S. Balcoane: 70 mp
  • Camere: 3
  • Bai: 2
  • Compartimentare: decomandat
  • Tip Bucatarie: Deschisa

Descriere

Apartament tip 3A, cu suprafata construita de 112 mp (155.5 mp suprafata utila totala ce include o gradina proprie cu suprafata de 70 mp), decomandat....

Finisaje

Apartamentul cu numărul 1 este compus din 3 camere superb aranjate. Aflat la parterul blocului, apartamentul, care este extrem de luminos, are o suprafață utilă de 85.5 mp și o suprafață construită de 112 mp, bai cu aerisire naturală și este orientat S-E. Fiind amplasat la parter, minunăția acestui apartament constă în faptul că beneficiază de o grădină de aproape 70 mp, ideală pentru iubitorii de aer curat și de verdeață. Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare inclus in pret.

Finisajele se ridică la nivelul investițiilor, întreg imobilul și apartamentele beneficiind de acest gen de operații finale de cea mai înaltă calitate. Materialele de construcție folosite sunt dintre cele mai noi și performante și au rolul nobil de a asigura confortul și senzația de relaxare necesare după o zi agitată.

- Obiectele sanitare, gresia și faianța vor fi asigurate de mari producători pentru care calitatea vine pe primul loc. 

- Parchetul este triplustratificat, detaliu ideal pentru familiile care au copii mici, animale de companie sau pentru cei care obișnuiesc să organizeze des petreceri în propriul apartament.

- Ușile noastre vă sunt deschise și sunt uși de cea mai buna calitate! Acestea vor purta semnatura celui mai important producător de acest gen.

- Centrală termică în condensație.

- Un loc de parcare suprateran ( neacoperit )

Suprafețe Încăperi

Living: 30 mp
Bucatarie: 7,4 mp
Dormitor Matrimonial: 18,2 mp
Dormitor: 13,3 mp
Baie: 5,4 mp
WC Serviciu: 3 mp
Hol: 8,2 mp
Curte: 70 mp
Suprafață Totală: 102 mp
Suprafață Utilă: 85,5 mp

Unități Disponibile

Etaj Unitate Suprafață Preț
Parter 01 102 mp Vândut